Contact Muzerije

Muzerije
Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch
T: 073 - 614 10 84
E: info@muzerije.nl
Bank van Leening
Schilderstraat 33
5211 NB 's-Hertogenbosch
T: 073 - 614 10 84
E: info@muzerije.nl

Bereikbaarheid en parkeren

Parkeren
In het centrum van 's-Hertogenbosch betaal je tussen 9.00 uur en 24.00 uur om te parkeren. Bekijk de actuele parkeertarieven. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Sint Josephstraat en Wolvenhoek.

Parkeren op een transferium is goedkoper en eenvoudig. Voor een habbekrats staat je auto de hele dag geparkeerd en de pendelbus brengt je snel naar de binnenstad. Bekijk hier de actuele dienstregeling en de openingstijden van de transferia.

Klik in Google Maps op routebeschrijving voor een gedetailleerde routebeschrijving van deur tot deur vanaf je locatie.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer naar Muzerije
Vanaf ’s-Hertogenbosch CS loop je in een kwartiertje naar Muzerije. Bovendien liggen er verschillende bushaltes om de hoek. 

Neem bijvoorbeeld de gratis binnenstadsbus. Deze rijdt dagelijks tussen 9.00 uur en 19.00 uur ieder kwartier langs een 14-tal haltes in het winkelgebied. Je stapt gemakkelijk over van bijvoorbeeld de trein, stadsbus, streekbus of transferiumbus, zodat je snel in de binnenstad bent. Voor Muzerije stap je uit op halte Hinthamerstraat (halte 7).

Kijk hier voor meer informatie over de gratis binnenstadsbus en een overzicht van alle haltes.

Openingstijden

Muzerije is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur. Deze openingstijden gelden voor de hoofdlocatie aan de Hinthamerstraat. Voor avondcursussen en bij evenementen hanteren we openingstijden op maat.

De locatie Bank van Leening is alleen geopend als er lessen zijn. De deuren zijn een half uur voor aanvang geopend tot een half uur na afloop.

Muzerije is gesloten op reguliere feestdagen en op:

  • Vrijdag 28 april 2017
  • Vrijdag 26 mei 2017
  • Zaterdag 23 december t/m maandag 1 januari 2018 (kerstsluiting)

Muzerije huisregels
Door het betreden van de gebouwen van Muzerije accepteer je onze huisregels. Deze regels hebben ten doel een veilig en gastvrij Muzerije te kunnen zijn en blijven.