Turkse muziek op Saz, Gitaar, Ud en Darbuka

Door Dilaver Göktas Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd < 12 jaar, > 12 jaar Dag Woensdag Datum 14-9-2016 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Turkse muziek op Saz, Gitaar, Ud en Darbuka
Dilaver Göktas geeft naast zijn hoofdinstrument, de Saz/ Baglama, ook lessen op Gitaar, Ud en Darbuka. Al deze instrumenten leer je spelen aan de hand van Turkse muziek. Hiervoor gebruikt hij de methodiekboeken die hij zelf heeft geschreven voor deze instrumenten.

Hoe werkt het?
Lestarieven jaarcursus (37 lesweken) Groepsles (minimaal 3 pers. / half uur en maximaal 6 / uur) €277,50 Groepsles (minimaal 2 pers. / half uur, 3 / 45 minuten en 4 / uur) €416,50 20 minuten individueel of 40 minuten duoles €555,- 30 minuten individueel €832,50 Bij individuele- en duolessen kun je ook kiezen voor een pakket van 10 lessen.

Wat heb je nodig:
Een instrument en een lesboek. Het lesboek koop je bij de docent en hij kan je ook helpen met het aanschaffen van een muziekinstrument. Proefles: lijkt het je leuk om één van de instrumenten te bespelen maar je weet niet of het iets voor je is, vraag dan een gratis proefles aan. Leeftijd: vanaf 6 jaar