Digitale fotografie - basis | start 2018

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Duur 11 lessen Periode 15-1-2018 t/m 9-4-2018 Lestijd 20:00 - 22:30 (150 min) Prijs € 266,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Digitale fotografie - basis
Fotografie voor beginners. Maak kennis met de basisprincipes van de fotografie. De cursus is praktijkgericht, dus zowel tijdens als tussen de lessen staat het fotograferen zelf centraal; het in praktijk brengen van de theorie

Hoe werkt het?
We besteden veel aandacht aan licht, standpunt en compositie, waarna we dieper ingaan op de mogelijkheden van je camera. Hierbij komen diafragma (scherpte/diepte) en sluitertijd (bewegingsonscherpte) aan bod, maar ook lichtmeting, witbalans, ISO-waarde en het gebruik van verschillende lenzen en/of brandpuntsafstanden (beeldhoek, perspectief). We gaan kijken naar de belangrijkste functies bij beeldbewerking; uitsneden maken, rechttrekken, kleur, contrast en eenvoudig retoucheerwerk. We fotograferen elkaar in het gebouw, buiten en in de fotostudio. Maar we gaan ook fotograferen bij verschillende andere cursuslessen. Denk daarbij aan dans- of theaterlessen, maar ook een kijkje achter de schermen in het keramieklokaal behoort tot de mogelijkheden.

We komen 11 keer bij elkaar bij Muzerije in de Hinthamerstraat. En omdat je fotograferen juist in de praktijk leert, gaan we er 2 keer op uit tijdens een praktijkdag . Welke dagen dat precies zijn zal Hanneke tijdens de eerste les samen met jullie afspreken.