Landschap en Natuur - tekenen & schilderen| maart 2018

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Zaterdag Dagdeel Ochtend Duur 10 lessen Periode 3-3-2018 t/m 26-5-2018 Lestijd 10:00 - 13:00 (180 min) Prijs € 272,25 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Landschap en Natuur
Tijdens deze cursus van 10 lessen komen een groot aantal aspecten van het schetsen, tekenen en schilderen van Landschap en Natuur in gerichte opdrachten aan bod: perspectief, atmosfeer, kleurmenging, licht, contrasten e.d.

Hoe werkt het?
We kijken naar voorbeelden uit onze rijke kunstgeschiedenis : tekeningen, schilderijen en foto’s. Je werkt in het ruime lichte atelier van Muzerije. Ook ga je een les naar het Bossche Broek, waar je schetsen en foto’s maakt. Deze notities worden daarna in het atelier de aanzet voor een of meerdere schilderijen. Hoe vang je het licht, de spiegeling in het water, regen of sneeuw? Je leert beter kijken en je materiaalgebruik en - vaardigheden met plezier verder ontwikkelen. Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden en materiaalkosten zijn inbegrepen in de cursusprijs.