Keramiek | september 2017

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Duur 15 lessen Periode 4-9-2017 t/m 18-12-2017 Lestijd 19:30 - 22:00 (150 min) Prijs € 290,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Keramiek
Klei is ongelofelijk veelzijdig. Je kunt het kneden, uithollen, draaien, vervormen, opbouwen, gieten en inkleuren. Bij keramiek leer je boetseren, draaien, handvormen maken, mallen maken en gieten. De uitdaging is natuurlijk om diverse technieken te combineren in één vorm.

Hoe werkt het?
In deze cursus leer je al doende diverse keramische technieken, waarmee je een eigen of gezamenlijk gekozen thema kunt gaan verbeelden. Naast technische aspecten staat het goed leren kijken en het ontwikkelen van de fantasie centraal.

De klei en andere materialen die je gebruikt tijdens de cursus zitten in de prijs inbegrepen. Wel komen er extra kosten bij voor het stoken van je werk. Dat is €1,50 per stook per kilo. De docent kan je precies vertellen hoe het in zijn werk gaat.

Muzerije heeft een draailokaal met 12 draaischijven. Daarnaast is er een goed geoutilleerd en ruim handvormlokaal. Ook de aparte glazuurruimte is voorzien van alle benodigdheden.