Zang - groepsles- vervolg | januari 2018

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Duur 8 lessen Periode 18-1-2018 t/m 15-3-2018 Lestijd 20:15 - 21:30 (75 min) Prijs € 76,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Zang - vervolg
Smaakte de basiscursus naar meer? Heb je genoten van samen zingen? En heb je gemerkt dat je zangtechniek een flinke sprong heeft gemaakt? Dan is er speciaal voor jou dit vervolg op de basiscursus.

Hoe werkt het?
We gaan in deze cursus verder waar de vorige cursus ophield. We verbeteren de samenzang, je concentreert je nog steeds op je eigen zangtechniek en met elkaar zetten we een overtuigende performance neer. We komen 8 avonden bijna wekelijks bij elkaar om in ons vertrouwde groepje te zingen. Om aan deze groep deel te kunnen nemen is het nodig dat je eerst de basiscursus gevolgd hebt.