Toneel 3 - Herfstspecial | oktober 2017

voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Zaterdag Dagdeel Ochtend Duur 3 lessen Periode 7-10-2017 t/m 21-10-2017 Lestijd 10:30 - 16:00 (330 min) Prijs € 99,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Toneel 3 - Herfstspecial
Wie inmiddels heeft ontdekt dat toneelspelen genieten betekent, gaat natuurlijk door! Toneel 3 is het vervolg op diverse basiscursussen. We bieden dit seizoen meerdere korte projecten en specials aan voor de meer ervaren speler en gaan van start met de “Herfstspecial” .

Hoe werkt het?
3 zaterdagen volop spelen waarbij we op zoek gaan naar jouw kracht als speler! Diverse workshops met dit keer als thema; 'Je zegt het maar ik hoor niks'. Je fysieke zeggingskracht zal dus op de voorgrond gaan treden. Je zal met plezier veel op de vloer te vinden zijn en zeker iets nieuws leren.
De Herfstspecial vindt plaats op 3 achtereenvolgende zaterdagen van 10.30 tot 16.00 uur. Noteer alvast de volgende data in je agenda; 07, 14 & 21 oktober. Op 21 oktober zullen we om 15.45uur een korte presentatie houden van wat we hebben gedaan op die zaterdagen.