Art United

Creatief talent is er om ontdekt te worden, te laten groeien, te koesteren en om te laten zien! Ben jij tussen de 12 en 19 jaar, woon je/ga je naar school in 's-Hertogenbosch, heb je een passie voor muziek, dans, theater, kunst, fotografie of wat dan ook en wil je hier meer mee doen? Dat kan! Bij Art United krijg je de kans om je talent te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Je wordt gecoacht door professionals en krijgt daarnaast begeleiding van gemotiveerde leeftijdsgenoten. Uiteindelijk mag je jouw talent op het podium laten zien of jouw werk in een expo presenteren tijdens het Art United Festival. Op deze dag verrassen we het publiek met een bruisend en uitgebreid programma.

Sta je liever niet in de spotlights, maar lijkt het je leuk om achter de schermen te werken? Word dan Crewmember! Als Crewmember help je bij het organiseren van Art United. Samen met je mede crewmembers zorg je ervoor dat alles perfect verloopt!

Je kunt aan Art United meedoen in de categorieën:
Music: Songbirds / Music Performers / Urban Artists / Bands
Dance: Solo / Duo / Groep
Art: Schilderijen / Fotografie en Film / 3D (objecten) / Mode & Accessoires
Story: Tekst en Toneel / Cabaret / Poëzie / Musical
Crew: Help als crewmember mee om het festival te organiseren

Periode en inschrijven
Art United loopt van de Kick-off op zondag 27 november 2016 tot het Art United Festival op zondag 12 februari 2017.

Deelname aan Art United is gratis. Ervaring of voorkennis is niet nodig.
Wel vragen we een gemotiveerde houding om er samen met de andere deelnemers en crew een toffe tijd van te maken. 

De generale repetitie is op zondag 29 januari 2017. Tussen de Kick-off en het festival krijgt iedereen 6 workshops aangeboden bij Muzerije. Je ontvangt het rooster na inschrijving.

Je kunt je ook na de Kick Off nog inschrijven en mee doen met de workshops: schrijf je voor 10 december 2016 in via het online inschrijfformulier.

Meer weten of vragen?
Volg voor meer informatie Studi073 en Art United op Facebook. Voor vragen mail naar: studi073@muzerije.nl of bel met Kyra Sijtsma op 088- 280 02 82.

Op zondag 28 februari 2016 vond de eerste editie van het Art United Festival plaats bij Muzerije. Bekijk hier de aftermovie:Art United is een project van Studi073 en is bedacht door Gwendolyn Dijkstra; crewmember van Studi073.
Studi073 is het jongerenplatform van Muzerije en draait volledig op de ervaring, het enthousiasme en de energie van jongeren. De deelnemers vormen met elkaar De Studi073 Crew. Zij bepalen wat voor culturele evenementen of projecten er opgezet en uitgevoerd worden. Gwendolyn Dijkstra bedacht het concept voor Art United en voert dit project uit met de steun van andere crewmembers.

Art United is de opvolger van het succesvolle project Voor Talent Wordt Geklapt, dat de Muzerije tot 2015 uitvoerde in samenwerking met Divers. Divers is nauw betrokken bij de opzet van Art United en adviseert en steunt Studi073 in de samenwerking met jongeren.