donderdag 03.12 vrijdag 22.01

Binnenste Buiten

Expositie door Beeldend Collectief

  • Beeldend

Beeldend Collectief bestaat uit 6 enthousiaste dames en werd begin 2013 opgericht met als doel de passie voor het maken van kunst te delen. Eén dagdeel per week huurt het collectief samen een atelier in ’s-Hertogenbosch. Dit is een plek waar gewerkt kan worden, maar het is ook een ontmoetingsplaats. Door de werkbesprekingen die er plaatsvinden helpen de leden van Beeldend Collectief elkaar verder met de ontwikkeling van hun werk. Soms wordt er een kunstdocent geraadpleegd of een expositie bezocht om tot verdieping van het beeldend werk te komen. Hiernaast organiseren de leden ook graag gezamenlijk exposities bestaande uit eigen werk.

In het verleden hebben alle leden van Beeldend Collectief lessen gevolgd bij Muzerije, waarna zij zijn uitgevlogen en zelfstandig zijn gaan werken. Het is dus niet alleen leuk, maar vooral ook bijzonder dat zij juist op deze locatie hun beeldende werk van nu kunnen laten zien!

Er is tussen de dames door de jaren heen een vruchtbare samenwerking ontstaan op basis van werklust, opbouwende kritiek en enthousiasme. Onderling respect en een goede sfeer dragen bij aan een klimaat waarin ze elkaar versterken.

Voor meer informatie over Beeldend Collectief, de individuele leden en hun werken zie: www.beeldendcollectief.nl.

Op vrijdag 11 december wordt tussen 16.00 – 18.00 uur bij Muzerije de expositie “Binnenste Buiten” van Beeldend Collectief officieel geopend. De expositie is te bezichtigen op maandag tot en met vrijdag van 8.30 t/m 17.00 uur bij Muzerije aan Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch. In het weekend is Muzerije wisselend geopend.

Van vrijdag 25 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 is Muzerije collectief gesloten i.v.m. de feestdagen.