zaterdag 13.02

Voorronde Stand Out

De talentenjacht in de ‘urban arts’ voor jongeren tussen de 11 en 30 jaar

  • Dans
  • Overig
  • Muziek

Kom op zaterdag 13 februari je urban skills laten zien tijdens de Stand Out voorronde bij Muzerije!
Stand Out is de talentenjacht in de ‘urban arts’ voor jongeren tussen de 11 en 30 jaar.
Je kunt je inschrijven voor de disciplines rap, dans, zang en beats maken. Als je je inschrijft mag je tijdens één van de voorrondes je kunsten laten zien aan een jury, die bestaat uit bekende artiesten zoals Sticks, I Am Aisha, Wantigga, Percy Kruythoff en Roscovitch. Zij geven je feedback en kiezen wie er door gaan.

Er zijn vijf voorrondes in 2016:
Zaterdag 30 januari in Grenswerk (Venlo)
Zaterdag 6 februari in Lindenberg Aldenhof (Nijmegen)
Zaterdag 13 februari in Muzerije (Den Bosch)
Zaterdag 27 februari in PopEi (Eindhoven)
Zondag 6 maart in Nieuwe Nor (Heerlen)

En dan?
Bij iedere voorronde kiest de jury 6 acts die doorgaan. Als je doorgaat, doe je mee aan een dag met masterclasses in Staddijk in Nijmegen. Daar wordt gekeken naar je talent, motivatie en inzet. Van de 30 acts die meedoen aan deze dag, worden er 12 uitgekozen die doorgaan naar de finale in poppodium Doornroosje in Nijmegen. Tijdens de finale kiest de jury binnen iedere discipline een winnaar die €150 cash wint. Er wordt ook één hoofdprijs uitgedeeld: het maken van een professionele videoclip en de release daarvan met een flink budget.

Inschrijven
Je kunt je nu inschrijven door een mail naar StandoutNL@hotmail.com te sturen. Vermeld je naam en leeftijd, geef aan voor welke discipline je je wil inschrijven en in welke stad je aan de voorronde mee wil doen. Meedoen aan Stand Out is gratis.