zaterdag 19.12

Workshops Lady-Styling en Reaggaeton

Door Yanet Fuentes!

  • Dans

Helaas kan Diana Rodriguez, de docente die de workshops oorspronkelijk zou verzorgen, door overmacht niet naar Nederland komen. Dit betekent dat zij de workshops van 19 december (Den Bosch) en 20 december (Zoetermeer) niet zal kunnen geven. CubaTen betreurt dit zeer, maar heeft natuurlijk begrip voor de situatie. Het goede nieuws is dat zij een ongelooflijke vervanging hebben geregeld! Misschien wel de bekendste en populairste salsa danseres wereldwijd zal naar Nederland komen: YANET FUENTES!

Kan je niet op 19 december? Op 20 december is er een herkansing in Zoetermeer: Klik hier voor het Facebook evenement!

WORKSHOPS

Lady-Styling
Werk tijdens deze workshop aan je vrouwelijke bewegingen en moves, welke je kunt gebruiken tijdens het koppel- en solo dansen. Doelgroep: Ladies-Only! Dames van ten minste salsa niveau Intermediate. Je danst solo, niet in koppels.

Reggaeton
Reggaeton wordt veel gedanst in clubs en dicotheken in de Cariben. Leer ook swingen op de (Cubaanse) Reggaeton beats. Zeker ook leuk voor liefhebbers van dancehall en R&B. Doelgroep: Dames van alle niveau's. Je hoeft geen salsa te kunnen dansen!

Docent
De workshops zullen gegeven worden door de Cubaanse docente YANET FUENTES. Yanet , geboren in Havana, is onder andere bekend van de film Cuban Fury en heeft furore gemaakt in West End musicals en bij So You Think You Can Dance in Engeland .

Bovendien heeft ze gedanst in video clips van bekende artiesten als Alicia Keys en Craig David. Zij is behalve een prachtige verschijning ook een begenadigd en veelzijdige danseres. Energiek, sexy en elegant, en van alle markten thuis!

Programma
● 14.30-15.30 uur: Workshop Lady-Styling door Yanet
● 15.45-16.45 uur: Workshop Reggaeton door Yanet

Datum
Zaterdag 19 december 2015

Prijs
€15 p.p voor 1 workshop (1 uur)
€30 p.p voor 2 workshops (2 uur)

Inschrijven
Het is noodzakelijk om vooraf in te schrijven. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier op www.cubaten.nl/index.php/inschrijven. Wil je beide workshops doen, meld je dan voor beide apart aan.

BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR! VOL=VOL

Betalen
Betalen kan uitsluitend contant voorafgaand aan de workshop

Kijk voor meer informatie op: www.cubaten.nl.