woensdag 13.01

Hiphop Dance Workshop X Lecture

Powered by Studi073 en Off Center

  • Dans
  • Overig
  • Muziek

Dit is een best uniek event voor de stad 's-Hertogenbosch, al zeggen we het zelf! Bij dit event laten we zien wat de echte essentie van Hip Hop is. Dat doen we met twee dans workshops en een lecture.

Dit event is bedacht en georganiseerd door Ali Khazal: Citytrainer en danser in opleiding. De Studi073 crew helpt Ali een handje mee om het event tot een succes te maken

Er wordt een dans workshop gegeven door Sanam Saidpur. Zij gaat geen choreografie les geven zoals de meeste mensen van haar gewend zijn, maar zal in plaats daarvan een freestyle class geven. Dat houdt in dat je middelen krijgt aangereikt en daar ga je zelf mee aan de slag met behulp van de docent.

Daarna krijgen de deelnemers en toeschouwers een lecture van Timothy, ookwel bekend als ''The Void''. Tijdens deze lezing vertelt hij over de achtergrond van Hip Hop. Hoe Hip Hop zich heeft ontwikkeld van oldschool tot aan nu.

De laatste workshop wordt gegeven door Ali, beter bekend als ''Paranojja''. De workshop die hij geeft is Hip Hop freestyle. Hij gaat samen met de deelnemers aan de slag met basic steps: van oldschool tot newschool.

BE THERE AND DONT MISS THIS!
Check het Facebook Event en zet jezelf op aanwezig!

Datum: 13 januari 2016
Tijd: 16.00 -16.35 uur inschrijven
Aansluitend workshop freestyle class
Aanvang lecture: 18.30 uur
Aansluitend workshop oldschool tot newschool
Einde avond: 20.00 uur

Kosten: € 10,- voor deelname aan beide workshops.
Voor deelname aan 1 workshop betaal je € 5,-.
De lecture kun je GRATIS bijwonen!

Wees snel en schrijf je nu in voor beide workshops zodat je zeker weet dat je mee kunt doen!!! Inschrijving via Off-center@outlook.com