zaterdag 19.03 zondag 19.06

In de ban van Jeroen; Bosschenaren gaan terug in de tijd

  • Beeldend

Wil je weten hoe de hedendaagse wereld van Jeroen Bosch eruitziet? Kom dan naar de expositie ‘In de ban van Jeroen’ bij Muzerije.Op zaterdag 19 maart om 19.00 uur is de officiële opening. Het wordt een avond vol met beeldende kunst, muziek en meer!

Muzerije is één van de acht locaties die mee doen aan de Bosch Open Expo (B.O.E.). Deze expositie is de grootste tentoonstelling in de geest van Jeroen Bosch die is samengesteld door open inschrijving. Een deskundige jury heeft uit de ingezonden werken de selectie gemaakt voor de uiteindelijke tentoonstelling. Deze laat een diverse en verrassende collectie hedendaagse kunst zien.

Naast de B.O.E.-kunstwerken zijn er diverse andere wisseltentoonstellingen te zien zoals een etstapijt bestaande uit 700 kleine etsen.

Tijdens de opening wordt de interactieve onderwijs app ‘De Poets van Bosch’ gepresenteerd, is er live muziek en nog veel meer! Je hoeft op deze avond trouwens niet bang te zijn dat je één van de vele kunstwerken mist, want er zijn rondleidingen door het hele gebouw!

Na de opening op zaterdag 19 maart zijn de diverse tentoonstellingen nog te bezichtigen tot en met 19 juni op maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur. In het weekend zijn we wisselend geopend. Muzerije is gesloten op 2e Paasdag (28/03), Koningsdag (27/04), Hemelvaart (5/05 en 6/05) en Pinksteren (15/05 en 16/05).