zaterdag 19.03

Officiële opening 'In de ban van Jeroen'

  • Beeldend
  • Overig
  • Kunst
  • Muziek

Op zaterdag 19 maart om 19.00 uur openen bij Muzerije diverse tentoonstellingen in het kader van Jeroen Bosch. Zo is Muzerije één van de acht locaties die mee doen aan de B.O.E.

B.O.E. laat een diverse en verrassende collectie hedendaagse kunst zien, geïnspireerd op het werk en leven van Jheronimus Bosch. Honderden kunstenaars en amateurs hebben middels open inschrijving hun kunstwerken aangemeld voor de B.O.E., waarna er door een breed samengestelde en deskundige jury een selectie is gemaakt voor de uiteindelijke tentoonstelling.

Tijdens de openingsavond bij Muzerije is er, naast de B.O.E.-kunstwerken, o.a. een etstapijt bestaande uit 700 kleine etsen te zien en wordt de interactieve onderwijs app ‘De Poets van Bosch’ gepresenteerd. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je één van de vele kunstwerken mist, want er zijn gedurende de hele avond rondleidingen door het hele gebouw!

Na de opening op zaterdag 19 maart zijn de diverse tentoonstellingen nog te bezichtigen tot en met 19 juni op maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur. In het weekend zijn we wisselend geopend. Muzerije is gesloten op 2e Paasdag (28/03), Koningsdag (27/04), Hemelvaart (5/05 en 6/05) en Pinksteren (15/05 en 16/05).