zondag 22.05

JazzN in Concert

  • Muziek

Op zondag 22 mei geeft Vocal Group JazzN een middagconcert in de prachtige pleitzaal van Muzerije. Voor deze speciale gelegenheid heeft JazzN een combo uitgenodigd van het HKU Utrechts Conservatorium met drums, piano en contrabas voor een swingende begeleiding. Op het programma staan zowel klassiekers als ook actuele nummers met jazzy arrangementen, heerlijk voor de Lazy Sunday Afternoon!

JazzN
Vocal Group JazzN zingt 5-stemmig een afwisselend jazzy repertoire en wil het publiek inspireren om ook muziek te gaan maken. JazzN treedt regelmatig om in ’s-Hertogenbosch en omgeving. In 2015 zong JazzN op Den Bosch Winterparade & Den Bosch Goes A Capella, en in 2016 staat JazzN op Jazz in Duketown bij de JazzWerkplaats op het Museumplein.

Dirigent: Loes van Hapert
Zangers: Anja Groot-Schoemaker, Anne Lemmers-Schreiner, Else Buitenhuis, Jan-Willem van Herpen-de Vries, Jessica Glasmacher, Lenneke Jansen, Lisette Leusden-Struyk, Sarieke van Reenen, Veronique van Cruchten, Wiert Kalkwijk en Wietske Verhagen.
Gelegenheidscombo HKU Utrechts Conservatorium: Jorik de Heij (drums), Sam Haug (piano), Thijs van Gemert (contrabas).

Steun JazzN, steun cultuur
Om het concert op deze fantastische locatie mogelijk te maken kunt u JazzN steunen via een crowdfundingactie op www.voordekunst.nl.

Kaarten voor het concert kunt u reserveren via jazzndb@gmail.com.
Kijk voor meer informatie op www.JazzN.nl of volg JazzN via www.facebook.nl/jazzndenbosch.