maandag 23.05

Poetry Out Loud

Een avond vol poëzie, zelfgeschreven teksten en jazz

  • Instrumentaal
  • Overig
  • Literatuur
  • Kunst
  • Vocaal
Tijd 19:30 - 22:30 uur Prijs gratis LocatieCafé Reinders, Kruisstraat 29 C
5211 DT 's-Hertogenbosch

Op maandagavond 23 mei vindt er vanaf 19.30 uur bij Café Reinders te ’s-Hertogenbosch een avond vol poëzie, zelfgeschreven teksten en jazz plaats. Tijdens deze gezellige, maar vooral inspirerende avond, zal er een intieme sfeer worden gecreëerd waar jonge schrijftalenten kunnen experimenteren met hun eigen teksten. Om 20:00 trappen we af met de eerste spreker. Gratis entree!

Een podium voor jongeren
Tijdens Poetry Out Loud staan poëzie en monologen centraal. Niet iets wat je direct verwacht bij een evenement voor jongeren. En dat terwijl er genoeg talenten rondlopen in ’s-Hertogenbosch en omgeving! Omdat deze creatieve jongeren binnen dit genre vaak niet de ruimte krijgen die zij verdienen, biedt Studi073 in samenwerking met Café Reinders deze jonge talenten een plek om te oefenen, te ontdekken en om te stralen. Om de gezellige en ongedwongen sfeer tijdens deze avond compleet te maken zal er een jazzbandje aanwezig zijn waar ook de deelnemers mee kunnen improviseren als ze dat willen.

Kom, geniet en laat je meenemen in de gedachtenspinsels van de jonge schrijftalenten!

Poetry Out Loud!
Maandagavond 23 mei 2016
Café Reinders, Kruisstraat 29C te 's-Hertogenbosch
Deur open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur, einde: 22.30 uur
Gratis entree!

Studi073 is het platform van Muzerije waar jongeren zelf mogen bepalen welke culturele activiteiten er worden georganiseerd in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Als crewmember van Studi073 krijgen jongeren de mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken en uit te voeren en doen zo creatieve en organisatorische ervaring op. Poetry Out Loud is een nieuw project van Babs Post dat is ontstaan in de crewmeeting van Studi073. Kijk voor meer informatie over Studi073 op www.muzerije.nl.