zondag 29.05

Theatervoorstelling: "Nergens op gebaseerd"

Door theatergroep Fris, Muzerije. Regie: Myrthe Blankers

  • Theater

Dat er altijd al in mijn rapport staat dat ik altijd zo aardig en beleefd ben. Dat ik mijn glimlach heel goed op kan zetten als ik hem nodig denk te hebben. Dat ik die glimlach ook vaak hele dagen niet opzet omdat ik er geen zin in heb. Dat ik dan een constante behoefte heb om commentaar te leveren op m’n moeder. Dat m’n moeder dan gekwetst kan reageren en dat ik me dan niet schuldig voel. Dat ik haar mooi opgemaakte bord
nagemaakt uit de Allerhande soms laat staan om vervolgens een ‘kapsalon’ te halen. Wat een druipend bakje met friet, shoarma en kaas is. Dat verwacht niemand van mij. Toch?

Deze en andere onthullingen zijn te zien in de voorstelling ‘Nergens op gebaseerd'. Vroege constateringen, boute stellingen en momenten waarop je wel door de grond kan zakken nemen je mee in deze fragmentarische voorstelling met een rode draad.

Spel
Bente van Tooren, Lotte de Ruiter, Michiel Bolte, Pim van Pagee, Rachèl Haesen, Rebecca Postmes, Roel van Hulten, Sterre de Haas, Tatyana Breekpot, Yorin de Best en Yura van Erven.

Regie
Myrthe Blankers

P.s. op zondag 12 juni 2016 staat
theatergroep Fris met deze voorstelling op
LINK jongerentheaterfestival in Tilburg!
Meer info: www.linkfestival.info