zondag 05.06

Vocaal Facebook Live

  • Muziek

Op 5 juni organiseren Dubbel Zes en Cultuurbosch het evenement Vocaal Facebook Live. Tijdens deze middag krijgt jouw koor de kans om zichzelf te laten zien!

Wil je nieuwe leden werven? Of laten zien wat het repertoire is van jouw koor? Andere koren en kunst-en cultuurliefhebbers ontmoeten? Een inspirerende workshop volgen? Schrijf je dan in voor deze dag. We willen een gevarieerd programma neerzetten, met workshops, optredens en gezelligheid. Tijdens deze dag is er ook het evenement ‘De wereld van Jeroen Bosch’ in de straat, dit betekent volop drukte in de stad. Bij dit evenement zullen wij ook zoveel mogelijk aan gaan sluiten!

We maken tijdens deze dag ook een groot prikbord: Ben je nog op zoek naar iemand die een mooie foto kan maken? Of een filmpje? Nog op zoek naar een dirigent?

Plaats dit op het live-prikbord van Cultuurbosch, en wie weet vinden jullie elkaar al tijdens deze dag!

Willen jullie optreden op 5 juni tussen 12.00 en 17.00 uur? Stuur dan onderstaande gegevens z.s.m. (uiterlijk 16 mei) naar info@cultuurbosch.nl. Wil je niet optreden, maar wel naar deze dag komen? Laat dit dan ook even weten!

Naam:
Aantal leden:
Contactpersoon:
Emailadres:
Wij willen optreden ja/nee:
Benodigdheden:
Overig: