zondag 11.12

Missie X-Mas Benefietconcert 2016!

Door Stichting VEADS en Muzerije

 • Muziek

Op zondag 11 december 2016 staat Muzerije in het teken van een wel erg bijzondere missie: Missie X-Mas. In samenwerking met Stichting Voor Elkaar Aan De Slag (VEADS) vraagt Muzerije middels een heus benefietconcert aandacht voor de minder bedeelde inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

De deuren gaan om 13:30 uur open, waarna tussen 14:00 en 17:00 uur diverse topartiesten een muzikale invulling zullen geven aan deze bijzondere middag. Op het programma staan o.a. Laura van den Elzen, Alides Hidding (The Time Bandits), Linda Pelders, Ben Spierings, Nicole de Koning en Bieke Wijnhoven.

Zij worden natuurlijk weer begeleid door de Missie X-Mas Band bestaande uit: Jan-Willem van den Akker, Paul Damen, Paul van de Ven, Ferd Berger en Wim Cooijmans.

Kaarten voor dit exclusieve concert kosten €7,50 (incl. 1 consumptie) en zijn vanaf dinsdag 1 november te koop bij de volgende verkooppunten:

 • Muzerije, Hinthamerstraat 74 te 's-Hertogenbosch
  Tijdens openingsuren zijn er hardcopy kaarten te verkrijgen aan de bar in het Atrium.
   
 • Bibliotheek 's-Hertogenbosch, Hinthamerstraat 72 te 's-Hertogenbosch
  Via deze link is het mogelijk om online kaarten te bestellen. Daarnaast zijn er tijdens openingsuren hardcopy kaarten te verkijgen aan de balie van Bibliotheek 's-Hertogenbosch.
   
 • Theater aan de Parade, Parade 23 te 's-Hertogenbosch
  Via deze link is het mogelijk om online kaarten te bestellen. Daarnaast zijn er tijdens openingsuren hardcopy kaarten te verkijgen aan de kassa van Theater aan de Parade.
   
 • PERRON-3, Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen
  Via deze link is het mogelijk om online kaarten te bestellen. Daarnaast zijn er tijdens openingsuren hardcopy kaarten te verkrijgen aan de kassa van PERRON-3. Via 073-850 7550 is het mogelijk om telefonisch te reserveren. Hiervoor betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).
   
 • De Smidse, Torenstraat 8-10 te 's-Hertogenbosch
  Tijdens openingsuren zijn er hardcopy kaarten te verkrijgen aan de bar.

  De gehele opbrengst van het Benefietconcert komt ten goede aan het project Missie X-mas van Stichting VEADS.