zondag 27.11

Kick Off Art United!

  • Beeldend
  • Dans
  • Muziek
  • Theater

Creatief talent is er om ontdekt te worden, te laten groeien, te koesteren en om te laten zien! Ben jij tussen de 12 en 19 jaar, woon je en/of ga je naar school in 's-Hertogenbosch, heb je een passie voor muziek, dans, theater, kunst, fotografie of wat dan ook en wil je hier meer mee doen? Dat kan! Bij Art United krijg je de kans om je talent te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Je wordt gecoacht door professionals en krijgt daarnaast begeleiding van gemotiveerde leeftijdsgenoten. Uiteindelijk mag je jouw talent op het podium laten zien of jouw werk in een expo presenteren tijdens het Art United Festival. Op deze dag verrassen we het publiek met een bruisend en uitgebreid programma.

Sta je liever niet in de spotlights, maar lijkt het je leuk om achter de schermen te werken? Word dan Crewmember! Als Crewmember help je bij het organiseren van Art United. Samen met je mede crewmembers zorg je ervoor dat alles perfect verloopt!

Je kunt aan Art United mee doen in de categorieën:
Music: Songbirds / Music Performers / Urban Artists / Bands
Dance: Solo / Duo / Groep
Art: Schilderijen / Fotografie en Film / 3D (objecten) / Mode & Accessoires
Story: Tekst en Toneel / Cabaret / Poëzie / Musical
Crew: Help als crewmember mee om het festival te organiseren

Periode en inschrijven
Art United loopt van de Kick-off op zondag 27 november 2016 tot het Art United Festival op zondag 12 februari 2017. De generale repetitie is op zondag 29 januari 2017. Tussen de Kick-off en het festival krijgt iedereen 6 workshops aangeboden bij Muzerije. Je ontvangt het rooster na inschrijving. Deelname aan Art United is gratis. Ervaring of voorkennis is niet nodig. Wel vragen we een gemotiveerde houding om er samen met de andere deelnemers en crew een toffe tijd van te maken.

Schrijf je in vóór 13 november 2016 via het online inschrijfformulier.

Meer weten of vragen?
Volg voor meer informatie Studi073 en Art United op Facebook. Voor vragen mail naar: studi073@muzerije.nl of bel met Kyra Sijtsma op 088- 280 02 82.