vrijdag 23.12

CubaTen Rookie Party met live muziek en workshop beginners

  • Dans
  • Muziek

Onze huisgenoot CubaTen organiseert (voorlopig eenmalig) een Rookie Party en wel in de prachtige atriumzaal van Muzerije! De avond begint met een workshop voor beginners door Eddy. Daarna kan er heerlijk gedanst worden!

Spelregels rookie party
Dit feest is om te zorgen dat zowel de beginnende als de gevorderde danser een leuke avond kan hebben. Beginnende dansers moeten soms nog over een drempel geholpen worden. Daarom de vraag aan de gevorderde dansers (gekleed in zwart) om de rookies (gekleed in wit) deze avond zoveel mogelijk ten dans te vragen! En de gevorderde dames moeten ook zeker de beginnende heren vragen!

Muziek tijdens rookie party
Er zal veel Son en langzame Salsa gedraaid worden, ideaal dus voor de Son liefhebbers en voor de beginnende salsadanser. Maar ook voor de gevorderde salsadanser is het natuurlijk feest met live muziek door El Solar gevolgd door de muziek van DJ El Mulato zoals jullie gewend zijn.

Live muziek
Grupo El Solar. Deze 4-koppige 100% Cubaanse band met Eduardo (zang) en Marcos (percussie), Pedro (piano) en Eddy (DJ en percurssie) brengen een stukje Cuba naar Den Bosch. A gozarrr!

Workshop
Tijdens de workshop worden de basisstappen en –draaien van de Cubaanse salsa behandeld. De workshop  zal worden gegeven door Eddy Alfonso en is voor absolute beginners, ervaring met dansen is niet nodig.

Aanmelden voor de workshop is niet nodig. Dit betekent dat CubaTen geen controle heeft over de man-vrouw balans, dus zij adviseren om met danspartner te komen.

Dresscode
WIT: Rookies (beginnende salsadansers)
ZWART: Advanced ((semi-)gevorderde salsadansers)

Programma
20:00-21:00 uur Workshop Beginners door Eddy
21:00-22:30 uur Feest met Dj El Mulato
22:30-23:30 uur Live Muziek Grupo El Solar
23:30-01:30 uur Feest met Dj El Mulato

Prijs
€10 p.p. (incl workshop) 

Locatie
Muzerije
Hinthamersstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Meer info
✆ 06-39861306 (Lidy) of 06-18989008 (Eddy)
✉ salsa@cubaten.nl
✉ www.cubaten.nl