zaterdag 11.02

Avondvullende pubquiz voor het goede doel

  • Overig

Na het overweldigende succes van vorig jaar, organiseert Ladies Circle Bossche Parels, in samenwerking met Muzerije, opnieuw een pubquiz voor het goede doel. Deze avondvullende quiz zal plaatsvinden op zaterdag 11 februari 2017 bij Muzerije aan de Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch. Het geld dat deze avond wordt ingezameld zal worden geschonken aan het goede doel: “SMA (spinale musculaire atrofie) de wereld uit”.

Gedurende deze pubquiz gaan teams bestaande uit maximaal 10 personen de strijd aan voor “SMA de wereld uit!”. Door vragen te beantwoorden binnen het thema “Daor zit meziek in”, doen zij hun uiterste best om de overwinning in de wacht te slepen.

Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen en al helemaal in dit geval. Het geld dat met deze pubquiz wordt ingezameld is namelijk bestemd voor onderzoek naar geneesmiddelen die verdere achteruitgang van mensen met Spinale Musculaire Atrofie kan stoppen.

SMA is een neuromusculaire aandoening die leidt tot het niet of onvoldoende functioneren van de spieren met uiteindelijk ademstilstand als gevolg. Meestal treedt dit al op voor het dertigste levensjaar. En wist je dat 1 op de 40 mensen in Nederland drager is van dit gen?

Dus, weet jij alles over ’s-Hertogenbosch, carnaval, muziek en ben je enorm geïnteresseerd in wetenswaardigheden uit het verleden? Kom dan op zaterdagavond 11 februari je kennis testen en draag je steentje bij om SMA de wereld uit te helpen!

Voor meer informatie of om in te schrijven mail naar: pubquiz2017@gmail.com
Deelname bedraagt €20,- per persoon. Dit is inclusief één welkomstdrankje, enkele hapjes gedurende de avond en uiteraard een bijdrage aan het goede doel!

Kijk voor meer informatie op www.muzerije.nl of lc65.ladiescircle.nl.