zondag 11.06

Open Dag Muzerije

Proeven van kunst en cultuur

 • Beeldend
 • Dans
 • Instrumentaal
 • Overig
 • Body & Mind
 • Literatuur
 • Musical
 • Kunst
 • Vocaal
 • Muziek
 • Theater

Benieuwd hoe Muzerije jou verder kan brengen? Kom dan op zondag 11 juni naar onze Open Dag. Je bent welkom tussen 12:00 en 17:00 uur aan Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch. We zorgen voor een bomvol programma dat laat zien wat je in seizoen 2017-2018 van ons kunt verwachten. Kom kijken, maar vooral ook meedoen! Kom proeven van kunst & cultuur.

Tijdens de Open Dag staat de diversiteit van Muzerije centraal. We laten zien wat we onze gemeente te bieden hebben op het gebied van kunst en cultuur. Denk hierbij aan diverse onderwijsprogramma’s, buitenschoolse activiteiten, wijkprojecten, jongeren- en ouderenprojecten, cursussen & workshops én onze facilitaire mogelijkheden.

Meedoen
Kom kijken, maar vooral ook meedoen! Gedurende de middag kun je bijvoorbeeld aanschuiven bij een theater- of een musicalworkshop, aan de slag in ons botanisch tekenatelier, een muziekinstrument uitproberen of je eigen illustratie maken. Loop ook zeker even het keramiek en schilderlokaal binnen, of laat door onze fotografiecursisten een portretfoto maken in onze fotostudio.

Een korte greep uit het programma:
12.15-12.45 uur: open theaterles (voor kinderen)
12.45-13.15 uur: open theaterles (voor volwassenen)
15.00-15.45 uur: workshop buikdans
15.30-16.00 uur: workshop musical (voor kinderen)
15.45-17.00 uur: Tango workshop

Kijken
Toch liever kijken dan meedoen? Ook dat kan! Verschillende muzikanten en dansers betreden het podium. Onze musicalsterren én de jongeren productiegroep FRIS laten, na een jaar lang repeteren, hun eindproductie aan het publiek zien.Bossche artiesten van het Buurtpodium treden deze middag niet alleen op, maar krijgen ook een speciale masterclass aangeboden om te werken aan hun podiumpresentatie.

Een korte greep uit het programma:
12.00-13.00 uur: Optreden Bossch leerorkest
15.00-15.30 uur: Voorstelling Musical “Vive La France”
16.30-17.00 uur: Theatervoorstelling “We’re all MAD here” door jongerenproductiegroep FRIS

Info
Een team van enthousiaste medewerkers, docenten, huisgenoten en vrijwilligers staat de gehele dag tot je beschikking om te vertellen over al het leuks dat georganiseerd wordt bij Muzerije. Rondom een reuze raket kan je zien wat Muzerije allemaal in het onderwijs organiseert. In onze meet & greet area zijn medewerkers aanwezig die je meer kunnen vertellen over de verschillende projecten van Muzerije. Ben jij al aangemeld op www.cultuurbosch.nl en ben je bekend met het Buurtpodium? Of wil je graag weten wat voor cursussen je kan volgen bij Muzerije? We vertellen je er graag alles over en je kan zelfs ter plekke inschrijven!

Om 13:00 uur is de prijsuitreiking van Het Beste Amateurkunstwerk. Verschillende kunstenaars gingen aan de slag met het thema ‘Diversiteit’. Naast de bekendmaking van de winnaar van deze wedstrijd, zal ook de groepsexpositie bestaande uit werk van alle deelnemers officieel worden geopend.

Benieuwd hoe Muzerije jou verder kan brengen? We hopen je van harte te mogen ontmoeten tijdens onze Open Dag op zondag 11 juni! Kijk voor meer informatie op www.muzerije.nl.