donderdag 11.05 zondag 04.06

Foto expositie

door fotoclub Shoot-it

  • Beeldend

De leden van fotoclub Shoot-it hebben met zorg hun beste werken uitgezocht en dit heeft geleid tot een fraaie expositie van meer dan 50 werken. Met de expositie willen de leden geïnteresseerden kennis laten maken met hun hobby en ze de foto’s door hun (fotografische) oog laten zien. Daarmee willen ze de bezoekers van de expositie inspireren net even anders naar de wereld te kijken. Bovendien verdwijnen veel gemaakte foto’s vandaag de dag in een mapje op de computer en zij willen hun foto’s graag laten zien aan de wereld.

Hobby in Beeld
De leden van fotoclub Shoot-it hebben met zorg hun beste foto’s uitgezocht wat heeft geleid tot een fraaie expositie van meer dan 50 werken. Met deze expositie willen de leden geïnteresseerden kennis laten maken met hun hobby en ze de foto’s door hun (fotografische) oog laten zien. “We willen de bezoekers van onze expositie inspireren om net even anders naar de wereld om ons heen te kijken.“ Meer informatie vind je op www.shoot-it.nl.

Fotoclub Shoot-it
De foto’s zijn gemaakt door: Hans Liebregts, Adrie van Alebeek, Peter Dungen, Huub Fossen, Christine Grielis, Anita van Hees, Ad Hartjes, Rino Moens, Saskia Smulders, Lars Teulings, Robin Verkerk, Aart Vos, Rene van der Zanden, Jeroen Visschers, Jack Landzaat, Maria Geurts en Andre Sprong.

De officiële opening vindt plaats op donderdag 11 mei om 17:00 uur. De opening zal muzikaal opgeluisterd worden door pianist Tijn Rijkers!

De foto expositie “Hobby in beeld” is te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur bij Muzerije aan de Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch. In het weekend is Muzerije wisselend geopend.