dinsdag 06.06

"Klas 4B" door kindergroep musical

  • Musical

De kinderen uit de musical klas van Muzerije o.l.v. Caresse Donks presenteren hun zelfgemaakte musical. Dankzij de grenzeloze fantasie van de musicalkids zelf en o.a. liedjes van Kinderen voor kinderen is het een zeer verrassende voorstelling geworden waarbij iedereen welkom is!

Klas 4B is dol op hun juf Veste, want juf Veste is ook echt de Beste. Ze is grappig, aardig, laat de klas dansen en heeft een tal aan wist-je-dat’jes. Maar helaas gaat juf Veste weg om haar grote droom na te jagen: Wonen in de stad van de liefde, de chansons en de Eiffeltoren; Parijs.

Met pijn in het hart neemt ze afscheid van haar lievelingsklas en draagt ze de kinderen over aan juf Jackie. Een ietwat gekke vrouw met de ene dag piercings en gekleurd haar en de andere dag een balletjurk en een skateboard.

Zo’n juf die de dab zeg maar net niet goed, maar wel te vaak doet. Zo’n juf, weet je wel? Zo’n juf die straattaal gebruik dat zeg maar 5 jaar geleden in was. Zo’n juf. Hoe gaat de klas hier mee om? Kunnen ze juf Veste vergeten? Kan juf Jackie de harten van klas 4B veroveren? Of wordt dit misschien wel het ergste schooljaar ooit?