zaterdag 28.10

High End Streaming Event

Audioexpert in samenwerking met Dynaudio Benelux

  • Overig

Aan het begin van het ‘Audioseizoen’ worden ieder jaar weer de nodige nieuwe apparaten geïntroduceerd. En ook dit jaar is dat niet anders. Tijdens het High End Streaming Event zijn er dan ook een aantal echte primeurs te zien. Zo kun je bij AURALiC luisteren naar de nieuwe Aries G2 streaming-bridge. Ook de nieuwe Dynaudio subwoofers (Sub 3 en Sub 6) zijn te bewonderen.

Dynaudio Benelux is tijdens deze show vertegenwoordigd met nagenoeg haar complete assortiment van de merken Dynaudio, T+A Elektroakustik en streamingmerk AURALiC. Er zal onder meer gedemonstreerd worden met Dynaudio Evidence Platinum luidsprekers, aangesloten op de T+A HV-series. Een serieuze high-end streamingset dus.

Gastheren tijdens de show zijn onder andere Dynaudio's Brand Ambassador Roland Hoffman en onder voorbehoud ook Dynaudio-oprichter Wilfried Ehrenholz. Zoals bezoekers van eerdere shows zullen weten kan Hoffmann de specifieke Dynaudio-technieken als geen ander uit de doeken doen en met interessante muzikale voorbeelden verduidelijken.

Live muziek en wijnproeverij
Naast muziekreproductie op het allerhoogste niveau in de Hofzaal kun je ook naar live-muziek in z’n meest pure vorm luisteren. Niemand minder dan de wereldberoemde saxofonist Hans Dulfer zal tijdens het High End Streaming Event optreden. Ook aan de mensen waarvan de partner minder ‘audio-minded’ is, wordt gedacht: in samenwerking met Wijndivas is er een heuse wijnproeverij georganiseerd.

Kortom, of u nu een middagje wil luisteren naar een muziekinstallatie van absolute topklasse, alles te weten wilt komen over streaming audio of gewoon een keer (bijna) alle producten van de merken Dynaudio, T+A en AURALiC van dichtbij wil bekijken, u bent van harte welkom.