donderdag 09.11

WimBoekToe

Editie 3

  • Literatuur

In een uitverkochte zaal was de tweede editie van Wim Daniëls literaire talkshow WimBoekToe een groot succes. Arthur Japin was te gast en creëerde een mooi  moment door ons een kijkje te geven in het leven van een auteur. Ook Elly Biesters was openhartig en vertelde hoe het is om door de ogen van een debutante de schrijverswereld mee te maken.
 
In deze derde editie van WimBoekToe komen drie auteurs aan het woord. Te gast zijn Alex Boogers, Wanda Bommer en Franca Treur. Boogers kennen we allemaal van Alleen met de Goden. Hij vertelt over zijn nieuwste boek Onder een hemel van sproeten. Spingbonen van Wanda Bommer is net uit en vertelt over een roadtrip door het Zuid-westen van de Verenigde Staten. Maar zelfs een droomreis help niet om de familiebanden te verstevigen. Franca Treur debuteerde in 2009 met Dorsvloer vol confetti  en werd meteen genomineerd voor onder meer de NS Publieksprijs en de Anton Wachterprijs. In 2014 verscheen haar tweede roman De Woongroep. Daniëls vraagt haar het hemd van het lijf over haar nieuwste roman Hoor nu mijn stem die begin oktober verscheen.

Wat er ook gebeurt,  Wim Daniëls zal op geheel eigen wijze in gesprek gaan met de gasten en achter leuke feiten en weetjes komen!

Verder verzorgt Studi073 uiteraard weer de muzikale omlijsting van de avond met jong muziektalent. 


Het belooft opnieuw druk te worden, wacht dus niet te lang met het bestellen van een kaartje. Deze kun je hier kopen en kun je bij de bar inwisselen voor een gratis drankje.

9 november | Muzerije | 20.00 – 22.00 uur | €12,50

Foto Alex Boogers: Lenny Oosterwijk