zaterdag 18.11

Cultuurbosch Café

Kunst in Uitvoering

  • Beeldend
  • Overig
  • Kunst

Zaterdag 18 november is Cultuurbosch vanaf 14:00 uur te gast bij Muzerije in de Hinthamerstraat. Zoals altijd staat het Cultuurbosch Café in het teken van culturele ontmoetingen. Kom inspiratie opdoen, ga zelf aan de slag, struin over de Kunstmarkt of stel al je vragen aan medewerkers van Kunstbalie en gemeente ’s-Hertogenbosch. Toegang is gratis en iedereen is welkom!

Kunstmarkt  
Het Atrium van Muzerije vult zich met kraampjes vol divers werk van uiteenlopende kunstenaars. Dus ben je op zoek naar een cadeautje voor de decembermaand, of gewoon iets leuks voor jezelf? Neus dan tussen de zeefdrukken, sieraden, kaarten, handbeschilderde kerstballen, keramiek, illustraties, schilderijen, ansichtkaarten en nog veel meer. Of tik leuke kunst voor een prikkie op de kop tijdens de veiling.

Creatieve workshops
Tijdens het Cultuurbosch Café kun je niet alleen je medeculturisten uit de stad ontmoeten, maar er is ook voldoende gelegenheid om zelf aan de slag te gaan. Schrijf je in voor het vilten, stempelen, striptekenen, fotograferen, tekenen of schilderen. Of laat je werk analyseren tijdens de Kunstpraktijk. In verband met beperkt aantal plaatsen is aanmelding gewenst. Dat kan via deze link of stuur een mailtje naar info@cultuurbosch.nl.De workshops duren van 14:00 tot 16:00 uur, dus daarna heb je nog volop gelegenheid om lekker over de Kunstmarkt te struinen.

Spreekuur amateurkunstprojecten door Kunstbalie
Kunstbalie houdt tijdens dit Cultuurbosch Café een spreekuur voor amateurkunstprojecten. Op de website van Kunstbalie kun je je hiervoor inschrijven. Daarnaast zit ook gemeente 's-Hertogenbosch klaar met een spreekuur, waar je met al je vragen terecht kunt.

De koffie staat klaar dus graag tot ziens op 18 november!