zaterdag 09.12 zondag 10.12

CubaTen Rookie Party

met Live Muziek en Workshop beginners

  • Dans

Goed nieuws! Naar aanleiding van het succes van vorig jaar, is er weer een Rookie Party en wel in het prachtige Atrium van Muzerije! We beginnen de avond met een workshop voor beginners door Eddy. Daarna kan er heerlijk gedanst worden!

SPELREGELS ROOKIE PARTY
Dit feest is om te zorgen dat zowel de beginnende als de gevorderde danser een leuke avond kunnen hebben. Beginnende dansers moeten soms nog over een drempel geholpen worden. Daarom verzoeken wij de gevorderde dansers (gekleed in zwart) om de rookies (gekleed in wit) deze avond zoveel mogelijk ten dans te vragen! En de gevorderde dames moeten ook zeker de beginnende heren vragen!

MUZIEK TIJDENS ROOKIE PARTY
We zullen veel Son en langzame Salsa draaien, ideaal dus voor de Son liefhebbers en voor de beginnende salsadanser. Maar ook voor de gevorderde salsadanser is het natuurlijk feest met live muziek door El Solar en daarna muziek zoals jullie van DJ El Mulato gewend zijn.

Live muziek door El Cuartel!

WORKSHOP
Tijdens deze workshop behandelen we de basisstappen en –draaien van de Cubaanse salsa. De workshop is voor absolute beginners, ervaring met dansen is niet nodig. Aanmelden voor de workshop is niet nodig. Dit betekent dat wij geen controle hebben over de man-vrouw balans, dus wij adviseren om met danspartner te komen.
De workshop wordt gegeven door docent Eddy Alfonso.


DRESSCODE
WIT: Rookies (beginnende salsadansers)
ZWART: Advanced ((semi-)gevorderde salsadansers)

PROGRAMMA
20.00 - 21.00 uur Workshop Beginners door Eddy
21.00 - 22.30 uur Feest met Dj El Mulato & Dj Juan
22.30 - 23.30 uur Live Muziek met "EL CUARTEL"
23.30 - 01.30 uur Feest met Dj El Mulato Dj Juan