vrijdag 26.01 zondag 25.02

RAUWE KOST | Expo Bosch Art Support

onderdeel van festival RAUWKOST

  • Beeldend
  • Kunst
Tijd 13:00 - 17:00 uur LocatieWillem Twee kunstruimte, Boschdijkstraat 100
5211 VD 's-Hertogenbosch

In deze expositie maak je kennis met de jonge kunstenaars die samenwerken onder de naam Bosch Art Support. Deze overzichtstentoonstelling toont de diversiteit van de kunstenaars in het collectief; hun manieren van werken, voorliefde voor materialen en technieken, inspiratiebronnen en ervaring van de kunstenaars. Wat ze gemeen hebben is de drive om te experimenteren en zichzelf verder te ontwikkelen als kunstenaar; door tijdens Meet Ups gezamenlijk werk te bespreken, te sparren met coaches, ervaring op te doen met exposeren en feedback te krijgen van het publiek.

De kunstenaars hebben het RAUWKOST festival aangegrepen als kans om de uitdaging met zichzelf en hun werk aan te gaan: wie zijn zij, wat vinden ze spannend om te onderzoeken, wat willen zij met hun publiek delen?

“Rauwe kost is ongepolijst, experimenteel en gedurfd. Vers van het mes. Soms met een randje, maar altijd vol passie. Krachtvoer voor de nieuwsgierige geest.”

Expositie in Spiegelzaal W2 Fabriek: RAUWE KOST

Groepsexpositie van Bosch Art Support, het kunstenaarscollectief van jonge Bossche kunstenaars van jongerenplatform Studi073. Als onderdeel van RAUWKOST Festival 2018.

De tickets voor RAUWKOST kunnen gekocht worden! Overdag is het festival gratis maar vanwege de (brand)veiligheid, capaciteit en alcoholcontrole heeft iedereen een polsbandje nodig. Na 00:00 kosten de tickets €7,50 maar dan kan je wel naar elk feestje op het terrein!! 

De verschillende tickets zijn hier beschikbaar.