donderdag 12.04

WimBoekToe

  • Overig
  • Literatuur

Gastheer Wim Daniëls presenteert alweer voor de zesde maal zijn literaire talkshow waarin hij de (toekomstige) groten der aarde aan het publiek voorstelt. Een avond vol energie, humor en flair. De organisatie is in handen van de Bibliotheek, Boekhandel Heinen & Muzerije. En wat zou een literaire talkshow zijn zonder muziek? Precies...net iets minder leuk. Dus zorgt Cultuurbosch voor een muzikale omlijsting vanjewelste! Dit keer komen de heren van The D'ukes met hun ukulele's voor entertainment zorgen.

Tickets zijn te bestellen via deze link. En lever je je ticket op de avond zelf in aan de bar, dan krijg je een gratis drankje in de pauze.

Gasten
Daniëls ontvangt Kristien Hemmerechts en Laura van der Haar. Hemmerechts zorgde voor opschudding in België met haar boek 'De vrouw die de honden eten gaf', over het leven van de ex-vrouw van Marc Dutroux. Haar nieuwste boek 'Wolf' gaat over woede. 

Van der Haar debuteert met haar roman 'Het Wolfgetal'. Het Wolfgetal is een buitengewoon zintuiglijke en duistere roman over een ontsporende pubervriendschap.