vrijdag 06.04

Slotconcerten Bosch Leerorkest

BLO on stage!

  • Instrumentaal
  • Muziek
Tijd 10:00 - 13:45 uur Prijs Gratis

Samen muziek maken is niet alleen leuk, het is ook goed. Kinderen leren zich beter te concentreren, samenwerken, luisteren. Het voedt hun trots en zelfbeeld. Maar weinig basisscholen kunnen structureel muziekles geven mét instrumenten. Daarom ontwikkelden Muzerije en de Brede Bossche Scholen het Bosch Leerorkest, een programma voor groep 6, 7 en 8.

Zowel onder schooltijd als daarbuiten leren de kinderen een muziekinstrument bespelen onder begeleiding van professionele muziekdocenten. Van viool en klarinet tot trompet en dwarsfluit, ieder kind kan kiezen voor een favoriet instrument. En zich zo ontpoppen tot een ware muzikant!

We nodigen familie en wijkbewoners met heel veel plezier uit om naar deze jonge muzikanten te komen kijken en luisteren!

Stichting Opus Leo wil dat muziek mensen samenbrengt en dat doet zij door het steunen van jong muzikaal talent. Ze draagt financieel bij aan (samenspel)lessen, bemiddelt bij de aanschaf van een instrument en geeft jong muzikaal talent een podium om op te treden en hun talent te tonen. De concerten van het Bosch Leerorkest zijn een prima voorbeeld van de doelstelling van ‘Muziek brengt mensen samen’ en daarom is Stichting Opus Leo vaste partner. Stichting Opus Leo is te bereiken via info@opusleo.nl.

Leerorkest groep 8
Inloop 10:00 uur
Concert 10:15 - 11:00 uur
Locatie: De Taling De Eendenkooi 2, Den Bosch

Leerorkest groep 6
Inloop 12:15 uur
Concert 12:25 - 12:45 uur
Locatie: Gymzaal BBS De Kruiskamp
Jan Olieslagersstraat 49, Den Bosch

Leerorkest groep 7
Inloop 13:15 uur
Concert 13:25 - 13:45 uur
Locatie: Gymzaal BBS De Kruiskamp
Jan Olieslagersstraat 49, Den Bosch