zaterdag 15.12 zondag 16.12

Dansant da Muze

We gaan weer met de voetjes van de vloer!

  • Dans
  • Overig

Eindelijk, het is zover! Na een lange, stille periode staat er weer een swingende Dansant da Muze op het programma. Op zaterdag 15 december is het feestje te vinden aan Hinthamerstraat 74. Met dj’s die het dak eraf laten gaan, karaoke in de kelder, een vanouds gezellige sfeer en een dansvloer waarop je een gat in de nacht kunt swingen. Kortom: haal je dansschoenen uit de kast en reserveer de datum in je agenda want 15 december gaan de voetjes van de vloer!

Dansant da Muze is het dansfeest in hartje ’s-Hertogenbosch voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Een gezellig feestje waar je lekker kunt swingen of bij kunt praten met vrienden in de loungehoek.

Dertig plus danst
DJ Cor draait in het Atrium heerlijke hits uit de eighties en nineties. De vaste gasten (her)kennen zijn grooves: muziek die je alle kanten van de dansvloer laat zien!

In de Hofzaal probeert huis-DJ Frank Capone je ondertussen weer te verleiden met zijn vintage vinyl sound tijdens de silent disco. Nooit hetzelfde, dus altijd verrassend!

Karaoke in Café da Muze
Café da Muze, de eeuwenoude kelder bij Muzerije is hét podium voor en ook van de gasten van Dansant da Muze. Je kunt er van alles verwachten, vooral van jezelf… We maken het je makkelijk met songlijsten waaruit je jouw voorkeur kiest. Doe je best!

Entree = € 7,50, kom je tussen 21:00 en 22:00 uur dan is de entree € 5,-.