vrijdag 14.06 zaterdag 15.06

Bosch de Musical

Voorstelling Muziektheater Spetter

  • Musical
  • Muziek
  • Theater

Keuze stress en hoe daar mee om te gaan, want we kennen het allemaal. Kies je voor het één, dan verlies je het ander. Een duivels dilemma en wat als je moet kiezen tussen goed en kwaad, wit en zwart. Is het goede wel zo goed en het kwade wel zo kwaad? Is de waarheid wel de echte waarheid of wordt deze je voorgehouden? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het grijze tussen gebied!

Een door de jeugdige Spetters van Muziektheater Spetter zelfgemaakte muziektheater voorstelling. Tijdens de voorstellingen op 14 en 15 juni 2019 zullen zij laten zien wat zij in huis hebben tijdens hun voorstelling in een echt theater met alles erop en eraan!

Bestel uw tickets voor ‘Bosch de Musical’ op vrijdag 14 juni 2019 en zaterdag 15 juni 2019 via: www.muziektheaterspetter.nl/voorstelling

Tickets kosten slecht € 8,50 per ticket. Voor dit bedrag treden 13(!) enthousiaste kinderen voor u op en kijkt u naar een zelf gemaakte en nooit eerder getoonde Muziektheater voorstelling. Dit mag u gewoon niet missen! 

De voorstelling 'Bosch de Musical' is onderdeel van iktoon