vrijdag 04.10

Popronde

  • Instrumentaal
  • Muziek

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land .Op 4 oktober is het tijd voor Popronde Den Bosch en kun je bij Babel genieten van nieuwe talenten!

De Popronde is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen. Jaarlijks worden +- 140 bands uit de circa 1300 aanmeldingen geselecteerd. Het publiek kan gewapend met een programmaboekje van act naar act 'zappen'. Bij Babel kun je op 4 oktober genieten van de volgende artiesten: 

Eva van Manen | 20:00 uur
Eva van Manen is zangeres, songwriter en producer. Haar debuutalbum Politiek & Liefde is Nederlandstalige pop met een hiphop randje met warme synths en rake teksten. Ze produceerde haar eerste album zelf en live brengt ze haar muziek het volle energie.

Jade PraiZe | 21:30 uur
Jade PraiZe is Singer SongWriter. Ze speelt solo eigen pop en alternatieve liedjes op haar acoustische gitaar. Haar passie voor muziek is ontstaan vanuit het schrijven van gedichten. Eerder nam ze deel aan MEGASTAR (2018) en TVOH (2019). Op18 Mei was de Finale van de Grote Prijs van Nederland waar ze de Publieksprijs 2019 heeft gewonnen!

Ben Forte | 22:45
Ben Forte is een rapper-songwriter die Nederlandstalige popmuziek maakt. Live brengt hij zijn muziek, waarin geluk en zelfstrijd centraal staan, met zijn loopstation: directe teksten, beats en soul-achtige koortjes. Winnaar van de NBE compositiewedstrijd 2018 en eindfinalist van de GPVN 2019. Inspiratie vindt hij in o.a. twenty one pilots en Ed Sheeran.