Huisgenoot

T'ai Chi Ch'uan & Qi Gong - niv 2

Door T'ai Chi School Goudswaard Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Woensdag Datum 14-9-2016 Lestijd 10:30 - 11:45 (75 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Remco Goudswaard
Remco Goudswaard
Docent T’ai Chi Ch’uan en Qi GongRemco Goudswaard (1964)) is afgestudeerd als docent Dansexpressie/Folkloredans. Na zijn afstuderen is hij actief geweest binnen het straattheater en heeft danslessen gegeven. Na het afronden van de Dansacademie heeft hij de krijgskunsten weer opgepakt. Na karate werd dat de vorm aikido. Begin jaren ‘90 is hij begonnen met T’ai …
 
T'ai Chi Ch'uan & Qi Gong - niv 2
Bent u op zoek naar geestelijke en lichamelijke rust? Wilt u op een plezierige en actieve manier ontspannen? Wilt u bewuster met uw lichaam omgaan, bewegen en in beweging komen? Misschien zijn T’ai Chi Ch’uan en Qi Gong dan iets voor u. Door langzame vloeiende bewegingen uit te voeren leren we beter ontspannen en ervaren meer innerlijke rust. Deze uit China afkomstige oefeningen verbeteren de algehele gezondheid, waardoor ziekten voorkomen kunnen worden en tevens genezen.

Hoe werkt het?
Binnen de lessen wordt o.a. gewerkt aan het bewust worden van ons lichaam, door de verbeterde lichaam/geest relatie krijgen we meer grip op ons doen en laten.?Er zal op een ontspannen, fysieke en meditatieve manier gewerkt worden, waarbij oefeningen vanuit de krijgskunst gebruikt zullen worden naast medische en meditatieve Qi Gong. De lessen zijn opgebouwd naar verschillende niveaus.