Huisgenoot

Dancehall – Afro volwassenen (vanaf 18 jaar)

Door Dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 20-2-2017 Lestijd 20:00 - 21:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Yahra Gija
Yahra Gija
Huisgenote Yahra is gespecialiseerd in dancehall, afro dance en hiphop. Ze geeft les bij dansschool Forza Danza, Global Dance Centre (Rotterdam) en Ghislaine Dance Company (Breda).Daarnaast is ze danseres in videoclips van Broederliefde ('Mi no lob' en 'Alaka') en Frenna ('My love'). Ook was ze achtergrond danseres in RTL programma 'Dance Dance Dance'.
 
Dancehall Afro dance volwassenen (vanaf 18 jaar)
De muziekstijlen ‘dancehall’ en ‘afro’ zijn enorm populair in de hitlijsten. Niet alleen internationale artiesten als Sean Paul en P-Square maken deze Jamaicaanse en Afrikaanse muziek zo populair. Ook Nederland doet tegenwoordig volop mee met artiesten als ‘Broederliefde’ en ‘Frenna’. Bij deze heerlijke muziek hoort natuurlijk een bijpassende dansstijl. Forza Danza is de enige dansschool in Den Bosch en omstreken die deze twee dansstijlen aanbiedt.

Hoe werkt het?
Tijdens de dancehall afro dance danslessen van Forza Danza ligt de focus de ene les meer op dancehall en de andere les wat meer op afro dance. Tijdens de warming up krijg je door middel van basispasjes de basisbewegen – die vaak ook in de choreografieen terugkomen – aangeleerd. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan een leuke choreografie. Aan het eind van de les wordt de dans gefilmd en in een speciale groepsapp gepost. Zo kun je altijd thuis oefenen!

Check hier voor meer informatie over Yahra en de andere docenten van dansschool Forza Danza.