Huisgenoot

Hiphop – Afro (tieners)

Door Dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd > 12 jaar Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 20-2-2017 Lestijd 19:00 - 20:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Yahra Gija
Yahra Gija
Huisgenote Yahra is gespecialiseerd in dancehall, afro dance en hiphop. Ze geeft les bij dansschool Forza Danza, Global Dance Centre (Rotterdam) en Ghislaine Dance Company (Breda).Daarnaast is ze danseres in videoclips van Broederliefde ('Mi no lob' en 'Alaka') en Frenna ('My love'). Ook was ze achtergrond danseres in RTL programma 'Dance Dance Dance'.
 
Hiphop Afro (tieners)
De afro muziek én dans zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden in Nederland. Ook hiphop blijft erg gewild, vooral bij tieners. In de hiphop - afro danslessen van Forza Danza worden deze twee dansstijlen gecombineerd. Zo ontwikkel je niet alleen stoere hiphop bewegingen maar werk je tegelijkertijd ook aan je afro moves.

Hoe werkt het?
Tijdens de hiphop afro danslessen van Forza Danza ligt de focus de ene les meer op afro en de andere les wat meer op hiphop. Tijdens de warming up krijg je door middel van basispasjes de basisbewegingen van deze dansstijlen aangeleerd. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan een leuke choreografie. Natuurlijk mag je eind van de les de dans filmen. Zo kun je altijd thuis oefenen!

Check hier voor meer informatie over Yahra en de andere docenten van dansschool Forza Danza.