Huisgenoot

Hiphop - Afro (kids7 t/m 10 jaar)

Door Dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 20-2-2017 Lestijd 18:00 - 19:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Yahra Gija
Yahra Gija
DansdocentForza Danza Yahra Gija (1994) verzorgt namens dansschool Forza Danza de danslessen op de locatie in Den Bosch. Deze stoere jongedame is gespecialiseerd in dancehall, afro dance en hiphop. Ze geeft sinds 2017 les bij dansschool Forza Danza en is daarnaast ook werkzaam bij Global Dance Centre (Rotterdam) en Ghislaine Dance Company (Breda). Yahra geeft …
 
Hiphop Afro kids 7 t/m 10 jaar)
De afro muziek én dans zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden in Nederland. Ook hiphop blijft erg gewild, vooral bij tieners. In de hiphop - afro danslessen van Forza Danza worden deze twee dansstijlen gecombineerd. Zo ontwikkel je niet alleen stoere hiphop bewegingen maar werk je tegelijkertijd ook aan je afro moves.

Hoe werkt het?
Tijdens de hiphop afro danslessen van Forza Danza ligt de focus de ene les meer op afro en de andere les wat meer op hiphop. Tijdens de warming up krijg je door middel van basispasjes de basisbewegingen van deze dansstijlen aangeleerd. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan een leuke choreografie. Natuurlijk mag je eind van de les de dans filmen. Zo kun je altijd thuis oefenen!

Check hier voor meer informatie over Yahra en de andere docenten van dansschool Forza Danza.