Huisgenoot

Hiphop girls (3,5 t/m 6 jaar)

Door Dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 20-2-2017 Lestijd 17:00 - 18:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Yahra Gija
Yahra Gija
Huisgenote Yahra is gespecialiseerd in dancehall, afro dance en hiphop. Ze geeft les bij dansschool Forza Danza, Global Dance Centre (Rotterdam) en Ghislaine Dance Company (Breda).Daarnaast is ze danseres in videoclips van Broederliefde ('Mi no lob' en 'Alaka') en Frenna ('My love'). Ook was ze achtergrond danseres in RTL programma 'Dance Dance Dance'.
 
Hiphop girls (meiden 3,5 t/m 6 jaar)
Hiphop muziek en de bijbehorende dansstijl zijn al jaren populair en blijven continue in beweging. Niet alleen jongeren en volwassenen vinden het heerlijk om op deze muziek te dansen, ook de allerjongste kids doen graag mee! Het is dan ook ontzettend leuk om de stoere kleine Forza meiden de coolste moves te zien dansen op (kindvriendelijke) hiphop muziek!

Hoe werkt het?
Tijdens de hiphop girls (3,5 t/m 6 jaar) danslessen wordt aandacht besteed aan coördinatie, muzikaliteit en samenwerken. De stoere meiden krijgen al echte dans choreografieën aangeleerd, waardoor het niet alleen een gezellige les is, maar ook een les waarin ze véél leren! Natuurlijk mogen de ouders de laatste 5 minuutjes van de les binnenlopen om te zien wat de meiden hebben geleerd én om ze te filmen!

Check hier voor meer informatie over Yahra en de andere docenten van dansschool Forza Danza.