Toneel 2.5 | januari 2018

voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Dinsdag Dagdeel Avond Duur 12 lessen Periode 23-1-2018 t/m 17-4-2018 Lestijd 19:30 - 21:30 (120 min) Prijs € 181,50 Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Toneel 2
Waar de basislessen toneel vooral in het teken staan van ontdekken, werk je in de vervolgcursus aan verdieping. Je hebt ontdekt dat toneelspelen bij je past. Nu is het tijd om het maximale uit jezelf te halen in het vervolg op Toneel 2

Hoe werkt het?
In deze cursus draait het om goed samenspel met anderen. We werken bij toneel 2,5 met een bestaand stuk aan jouw talent. Door midden van stem en fysieke training, uitstraling, houding, tekstbehandeling en tekstanalyse leer je de fijne kneepjes van het acteervak. Het script is de richtlijn. Daarnaast is er ruimte voor improvisaties en eigen interpretatie waarmee het stuk naar de hand van de groep wordt gezet. Ook in deze cursus staat spelplezier voorop. Want juist in het vuur van het spel ontstaan spontaan de mooiste momenten.

Script Script
Gras- Esther Gerritsen
Een familie gaat - net als vroeger - met de caravan naar een camping in Frankrijk om de familiebanden weer eens lekker aan te halen. Al snel blijkt dat die doelstelling iets te hoog gegrepen is, en dat van een gezellige vakantie geen sprake kan zijn. Vader Herman en moeder Manon begrijpen elkaar al jaren niet meer. Zoon Niek is niet helemaal goed. Dochter Liesbeth is het huis al uit, en heeft helemaal geen zin in de vakantie. Als zij haar gezin dan ook nog eens van een afstand gaat bekijken, is het hek van de dam. Door middel van messcherpe analyses halen de personages van Gras elkaar met hun eerlijkheid onderuit. Ze nemen geen enkel blad voor de mond.