Trompet - privéles | seizoen 2017-2018

voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Vrijdag Datum 8-9-2017 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Sep Otten
Sep Otten
Docent muziekSep Otten(1986) is in 2013 afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam. Hij studeerde daar hoorn bij Jacob Slagter en Herman Jeurissen. Naast dat hij in verschillende orkesten heeft gespeeld is hij voornamelijk docerend actief bij Het Leerorkest in Amsterdam en de Muzerije in Den Bosch.Naast de klassieke achtergrond en opleiding heeft hij ook veel …
 
Trompet
De trompet is een fantastisch melodie-instrument, daarom hoor je hem ook terug in de meest uiteenlopende muziekstijlen en in allerlei ensembles. Van Big Band tot Symfonieorkest en van Popband tot Harmonieorkest. Spelen op een trompet is een echte uitdaging en je kan er dan ook veel plezier aan beleven.

Hoe werkt het?
Tijdens de les oefen je veel op je houding, ademhaling, de plaatsing op je lippen en het vasthouden van de trompet. Deze techniek is heel belangrijk om effectief te leren blazen. Maar als je thuis dagelijks oefent, dan krijg je de trompet vanzelf steeds beter onder de knie. Speel je juist al een tijdje trompet? De docent begeleidt iedere leerling op zijn of haar eigen niveau.

Individuele lessen stel je geheel op maat samen. Samen met je docent bepaal je vooraf hoeveel lessen je wilt volgen, hoe lang je les duurt en wat je in de les graag zou willen leren. Je kan bijvoorbeeld eerst 5 of 10 weken afspreken om uit te proberen of je lessen meteen voor een heel seizoen van 35 weken in te plannen. Bij individuele lessen kan je gedurende het hele seizoen instromen, mits er in het lesrooster een plaatsje vrij is natuurlijk.
Nadat je online hebt ingeschreven nemen we contact met je op om de specifieke lesafspraken te maken. Onze docent kan je dan ook advies geven over aanschaf van je instrument. Lesdag is op vrijdag

Onze prijzen
Boven 21 jaar:
een les van 20 minuten = €18,15
een les van 30 minuten €27,25

Onder 21 jaar*:
een les van 20 minuten = €15,00
een les van 30 minuten €22,50
*=btw-vrij