Huisgenoot

Modern/klassiek/spitzen

door danserswijk Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Datum 7-9-2017 Lestijd 20:00 - 21:30 (90 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Dimitra Kolokouri
Dimitra Kolokouri
Huisgenote Dimitra is in Griekenland op jonge leeftijd gaan dansen. Ze is afgestudeerd aan 'The State School of Dance' in Athene en heeft vervolgens de dansacademie in Tilburg afgerond. Van 2011 tot 2016 is ze danseres bij choreografe Isabelle Beernaert geweest.
 
Modern/klassiek/spitzen
Klassiek ballet bevordert het bewustzijn van het lichaam. De lessen starten met een opwarming gebaseerd op de klassieke ballettechniek aan de barre. Daarna verplaatst de les zich naar het midden, waar de klassieke techniek gecombineerd wordt met moderne dans. Zelfexpressie, muzikaliteit en dansplezier krijgen in deze les een belangrijke plek.

Hoe werkt het?
De lessen starten met een opwarming gebaseerd op de klassieke ballettechniek aan de barre. Daarna verplaatst de les zich naar het midden, waar de klassieke techniek gecombineerd wordt met moderne dans. Zelfexpressie, muzikaliteit en dansplezier krijgen in deze les een belangrijke plek.

Klik hier voor meer informatie over Danserwijk