Huisgenoot

Klassiek Ballet voor Volwassenen | Middenniveau

Door Balletschool Liesbeth Hagenaar Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Woensdag Dagdeel Avond Datum 6-9-2017 Lestijd 19:00 - 20:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Liesbeth Hagenaar
Liesbeth Hagenaar
Docente Klassiek BalletLiesbeth Hagenaar geeft klassieke balletlessen. Deze veelzijdige balletschool is er voor iedereen. Van kleuter tot volwassene en van beginner tot vergevorderde. Elke les is zorgvuldig opgebouwd volgens de Vaganova-methode. Zo leer je stap-voor-stap ballet zoals het ook op alle Nederlandse dansacademies wordt gegeven. Liesbeth is HBO-dans gediplomeerd en heeft tevens Klassiek Ballet gedoceerd …
 
Klassiek Ballet voor Volwassenen – middenniveau
Deze cursus is voor al diegenen die klassiek ballet willen doen of die vroeger al eens “op ballet” hebben gezeten en de draad weer willen oppakken! Volgens een onderzoek van “Plusmagazine” is klassiek ballet zelfs de beste eigentijdse sport voor volwassenen! Klassiek ballet is de mooiste en sierlijkste dansvorm en tevens de basis voor alle andere dansvormen. Er is geen leeftijdsgrens!

Hoe werkt het?
Tijdens deze cursus leer je basis van klassiek ballet volgens de Russische stijl van Vaganova. Met deze methode leer je stap-voor-stap. De les bestaat uit barre- en grondoefeningen, passen en sprongen “au milieu” en danscombinaties “diagonale”. Bij klassiek ballet vindt bewustwording van de lichaamshouding plaats en is er een goede verhouding tussen spierversterkende-en-spierverlengende oefeningen. Er wordt ook gewerkt aan de muzikaliteit, dansgevoel, conditie, uitstraling en sierlijk bewegen in combinatie met veel dansplezier!
De docent is HBO-dans gediplomeerd en heeft tevens klassiek ballet gedoceerd op de Dansacademie te Tilburg.

Klik hier voor meer informatie over Balletschool Liesbeth Hagenaar.