Huisgenoot

Peuterdans 2-4 jaar

Door Dansplaneet Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Dinsdag Dagdeel Ochtend Datum 5-9-2017 Lestijd 11:00 - 11:30 (30 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Kim van der Spek
Kim van der Spek
Docent DansKim (1981) heeft van 2001-2005 de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, opleiding docent dans met specialisatie jazzdans en internationale dans gevolgd. Kim is een enthousiaste docent dans en geeft danscursussen aan kinderen. Kim helpt kinderen die het gevoel hebben dat ze anders zijn: kinderen met weinig zelfvertrouwen, die gepest worden, druk zijn, een …
 
Peuterdans
Deze cursus is voor kinderen van 2-4 jaar oud. Wil je kind lekker draaien, zwaaien, springen, rennen, rollen en buigen? Dan is peuterdans een les voor hem of haar! Binnen deze les voor jongens en meisjes gaan we dansend, zingend en spelend op reis.

Hoe werkt het?
Eigen fantasie is de basis van deze cursus. Spelenderwijs wordt kennis gemaakt met verschillende basiselementen (ruimte, tijd, lichaam en kracht) van dans. Door te bewegen, spelen en ontdekken wordt ervaren hoe het lichaam op verschillende manieren kan dansen. De les begint met een vrolijke opwarming. We dansen rond een spannend, grappig of stoer verhaal en eindigen met een dansspel/cooling down. Op locatie van de Muzerije, Bank van Lening, is er voor en na de les de mogelijkheid om samen met andere peuters en ouders te genieten met een drankje (op eigen kosten) en een gezellig praatjein de foyer.

Kijk hier voor meer informatie over Dansplaneet.