Huisgenoot

Telekids Musicalschool

door Telekids Musicalschool Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Zaterdag Dagdeel Ochtend Datum 9-9-2017 Lestijd 10:00 - 12:30 (150 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Telekids Musicalschool
Telekids Musicalschool
Telekids Musicalschool en RTL Talent AcademyBij de Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy kan iedereen terecht die wil zingen, dansen en acteren. Het betreft een landelijk lesprogramma dat is uitgezet in diverse plaatsen in Nederland. Dit programma wordt verzorgd door jonge en enthousiaste docenten welke door de landelijke organisatie worden aangestuurd en waarin twee keer …
 
Telekids Musicalschool
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten. We laten alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

Hoe werkt het?
Mini’s (4 t/m 6 jaar): voor iedereen: iedere week een uur zingen, dansen en acteren. Spelenderwijs leer je ook de sociale aspecten die daarbij komen kijken b.v. samenwerking en zelfvertrouwen.
KidsClub (7 t/m 9 jaar): voor iedereen: wekelijks 1,5 uur zingen, dansen en acteren. Repeteren voor de 2 voorstellingen per jaar en tegelijkertijd leren over jezelf en van elkaar.
TopClub (8 t/m 14 jaar): toegankelijk via auditie: excl. op een paar plekken in Nederland! Voor wie ervaring en talent heeft én bereid is daar hard voor te werken. 3 uur les p. week én thuisstudie voor een optimale ontwikkeling en vooruitgang.


Klik hier voor meer informatie over de Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy.