Huisgenoot

Singer-Song | Piano

door CadenZia Neem contact op
Leeftijd > 12 jaar, Volwassenen Dag Dinsdag Datum 5-9-2017 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Hendrikje van der Linde - Soethout
Hendrikje van der Linde - Soethout
Docent Piano , Keyboard en ZangHendrikje(1963) is in 1986 afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium Docent Muziek Elektronisch orgel en Piano. Als extra heeft ze haar Master Kunst Educatie in 2011 aan de HKU in Utrecht gedaan. Mijn passie voor muziek wil ik graag overbrengen op mijn leerlingen. Voor mij is een les geslaagd als …
 
Singer-Song op Piano
Zingen geeft energie!! Iedereen kan het, vanuit de kennismaking kun je je talent aanboren, ontwikkelen en je verder bekwamen. Wil je graag in een groep zingen of juist solo? Jezelf leren begeleiden op piano? Met de juiste combinatie van techniek, muzikaliteit, interpretatie, lef gaat je dit zeker lukken!

Hoe werkt het?
Hendrikje wil haar passie voor muziek graag delen. Voor haar is een les geslaagd als de leerling met een lach op het gezicht het lokaal verlaat. Het prikkelen van je creativiteit, nieuwsgierigheid, motivatie, inzet. Om je steeds een stapje meer te leren, voor Hendrikje als docent ligt precies daar de uitdaging. Plezier in het spelen is hierbij een belangrijke factor. Wat is daar voor nodig???
Naast Singer-Song kan je bij Hendrikje ook terecht voor Piano- en Keyboardles. Vaste lesdag is op dinsdag

Klik hier voor meer informatie over de muzieklessen bij CadenZia