Huisgenoot

Yoga

door Present Moment Neem contact op
Leeftijd Volwassenen, > 12 jaar Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 27-11-2017 Lestijd 19:30 - 20:45 (75 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Ciske van Zevenbergen
Ciske van Zevenbergen
Docente Integrale Yoga en MindfullnesstrainerCiske van Zevenbergen is gecertificeerd docente Integrale Yoga (Integrale Yoga Nederland) en tevens gecertificeerd Mindfulnesstrainer (See True). Klik hier voor meer informatie over Present Moment.
 
Integrale Yoga
Present Moment biedt zowel Yogalessen als Mindfulness-trainingen bij Muzerije. Je hoeft er echt niet lenig voor te zijn, dit is een rustige en ontspannende yogales en geschikt voor alle leeftijden vanaf 18 jaar.

Hoe werkt het?
De les duurt 75 minuten en bestaat uit zowel hatha-houdingen (asanas) als ademhalings-oefeningen en een eindontspanning Tijdens de lessen is er veel aandacht voor het observeren van je lichaam (wat merk je voor, tijdens en na de houdingen), je adem, gedachten en gevoelens. Hierdoor kun je direct werken aan een optimaal evenwicht en Yoga integreren in het dagelijks leven. Matten, kussens en dekentjes zijn aanwezig.
Instromen kan in overleg op ieder moment. Abonnementen zijn mogelijk per tien weken voor 80 euro en altijd met tien weken te verlengen. Voor slechts vijf euro kan je ook een proefles volgen en zelf ervaren wat je ervan vindt.
Lestijden:
Maandagavond van 18.30 tot 19.45 uur (instromen is hier nog mogelijk)
Maandagavond van 20.00 tot 21.15 uur (voor deze les is er momenteel een wachtlijst)
Vanaf 15 november is er ook op woensdagavond 19.30 uur les

Klik hier voor meer informatie over Present Moment.