Huisgenoot

RTL Talent Academy Summerschool | Herfst editie

door RTL Talent Academy Neem contact op
Leeftijd > 12 jaar, < 12 jaar Dag Maandag Dagdeel Ochtend Datum 16-10-2017 Lestijd 10:00 - 17:00 (420 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

RTL Talent Academy Summerschool Herfst Editie
Barrie Stevens pakt door bij de RTL Talent Academy
RTL Talent Academy organiseert in de week van 16 t/m 20 oktober in Muzerije de Summerschool Herfst Editie. Artistiek leider net als bij de zomer editie is niemand minder dan Barrie Stevens. De gerenommeerde regisseur en choreograaf begeleidt samen met zijn team 5 dagen lang leerlingen tussen de 10 en 18 jaar in hun passie en talent in de musical disciplines zang, dans en spel. Het resultaat: een voor Nederlandse begrippen ongekend mooie eindpresentatie in het theater en nieuw verworven vaardigheden.

De RTL Talent Academy en MB Production Company slaan voor deze Summerschool Herfst Editie weer de handen ineen om deelnemers uit het hele land op topniveau verder te scholen. Directeur André Pouwer: "Met de samenwerking met MB Production Company van Barrie Stevens en Matthijs van der Meer komt een jarenlang gekoesterde wens in vervulling; De RTL Talent Academy Summ erschool voor in de schoolvakanties. Scholing op het hoogste niveau voor een brede groep leerlingen van binnen én buiten de school". Zo’n 20 deelnemers krijgen de gelegenheid een week lang intensief te werken aan zang, spel en dans binnen een breed pakket aan binnen- en buitenlands musical repertoire. "Na 4 dagen repeteren voor een gevarieerde showcase volgt dan op de 5e dag de uitdaging in het theater; de eindpresentatie. Dan komt alles samen en laat iedereen zichzelf zien aan het publiek", aldus Barrie Stevens.

Hoe werkt het?
Het niveau is hoog en het lesprogramma intensief, dus het is gewenst dat de deelnemers al beschikken over de nodige ervaring in de musical disciplines. Typisch iets voor deelnemers die al in producties hebben gespeeld of al enige jaren lessen in zingen, dansen en/of acteren hebben gevolgd. Topcoaches Berrie Stevens (o.a. Soundmixshow, Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat) Matthijs van der Meer (o.a. Heerlijk Duurt Het Langst) en Cindy Bell (o.a. The Sound of Music ) beschikken over een schat aan ervaring en expertise om een onvergetelijke week te bieden.
Ben jij tussen de 10 en 18 jaar én klaar om gecoached te worden? Stuur dan je naam, leeftijd, foto en ervaring naar service@rtltalentacademy.nl o.v.v. aanmelding SUMMERSCHOOL en wie weet word jij uitgenodigd om deel te nemen. Toelating op basis van ervaring en motivatie.
Noteer deze data alvast in je agenda: 16, 17, 18, 19 en 20 oktober.

Klik hier voor meer informatie over de RTL Talent Academy Summerschool