De Wonderlijke Insectenwereld | mei 2018

Voor kinderen van 6 tot 9 jaar Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd < 12 jaar Dag Vrijdag Dagdeel Middag Duur 4 lessen Periode 18-5-2018 t/m 8-6-2018 Lestijd 14:00 - 15:00 (60 min) Prijs € 35,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Nina van de Eerenbeemt
Nina van de Eerenbeemt
Docent beeldende kunst en vormgever.Ik geef workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen, zowel binnen als buiten het onderwijs. Met de workshops die ik ontwikkel en verzorg wil ik mensen leren om expressie te geven aan hetgeen wat in hen leeft. Ik vind het belangrijk dat de deelnemers/leerlingen hun authenticiteit, fantasie en verbeeldingskracht tot uiting kunnen …
 
De Wonderlijke Insectenwereld
Stel je eens voor...dat je net zo klein bent als een insect. Hoe zou de wereld er dan uitzien? En wat voor insect zou je dan willen zijn? Ontdek de magische insectenwereld! We gaan naar de wereld van insecten kijken en door de ogen van insecten de wereld proberen te zien. Dit doen we door ons te verdiepen in macro fotografie (beestjes van heel dichtbij bekijken)

Hoe werkt het?
Onder begeleiding van kunstenaar/docent Nina ga je aan de slag met uiteenlopende materialen en gereedschappen zoals verf, druktechnieken, maar leer je ook fotograferen! We werken binnen deze reeks met verschillende en bijzondere thema´s. Je leert daarbij je eigen fantasie te gebruiken maar ook met verschillende materialen en technieken te werken. Er wordt geëxperimenteerd, uitgevonden en onderzocht. Dit zijn belangrijke vaardigheden die op school vaak onderbelicht blijven. Samen met de docent werk je naar een eindpresentatie toe. In de laatste les kan je je ouders, opa en oma, broertjes en/of zusjes, vriendjes en/of vriendinnetjes laten zien wat je geleerd hebt.

De eerste les bieden we via Sjors Creatief aan en deze is helemaal gratis, vervolgens ga je met je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes nog 4 keer op leuke dingen doen, maken en experimenteren. Vaardigheden die aangereikt worden: goed (leren) kijken, experimenteren - spelenderwijs ontdekken en creëren, actief je zintuigen gebruiken en verkennen, kunstbeschouwing, ervaren dat een mening (mits onderbouwd) over kunst nooit fout is.
Materiaalkosten zijn inbegrepen in de cursusprijs.